Roy Scheper/ augustus 9, 2016/ Zonwering

Zonwering doek is dag in dag uit aan weersinvloeden onderhevig. Zomers aan felle zon en in het voor- en najaar dikwijls aan behoorlijk wat regenval. In de loop der tijd wordt het doek vaal en kan het slijtageplekken vertonen. Je hoeft echter niet het complete zonnescherm te vervangen om weer van een stralend zonwering doek te genieten. Zonwering doek is op maat leverbaar en past op vrijwel iedere bestaande en gemonteerde zonwering.

Kies de kleur die past bij de omgeving

Vaak heb je bij zonwering het idee van oubolligheid. Zonneschermen die lijken op een soort van bloemetjesgordijn waar je jezelf niet echt prettig bij voelt. Tegenwoordig is zonwering doek in zowel effen kleuren als gestreepte designs leverbaar. Je kiest gewoon de kleur die het beste bij je terras en/of tuin past en 10 dagen later kun je het bestaande doek vervangen. Ga fris en fruitig een nieuw seizoen tegemoet met een nieuw zonnescherm waar je nog jaren plezier van hebt. Het enige wat je daarvoor doet is online de eenvoudige stappen volgen en je bestelling plaatsen.

Let op de juiste afmetingen

Voor het gewenste eindresultaat is het van belang dat je de juiste afmetingen doorgeeft. Een keertje extra meten kan geen kwaad. Het is immers zonde van je tijd, moeite en geld als je na de levering moet ontdekken dat je bestelde zonwering doek net twee centimeter te kort is. Maandelijks zijn er effen doeken in de aanbieding waarmee je nog meer voordelig je nieuwe zonnescherm kunt bestellen. Het voordeel is dat je géén professional in hoeft te huren voor het vervangen van het doek van je zonnescherm. Dit scheelt je in de kosten en met de handige instructie handleiding en een beetje handigheid zit je binnen de kortste keren onder je fantastisch ogende zonnescherm een kop koffie te drinken.

Share this Post