Roy Scheper/ augustus 13, 2018/ Decoratie, Interieur, Wonen

Als u net verhuisd bent en u zich druk bezighoudt met de juiste inrichting dan is dat uiteraard best begrijpelijk. Het is een geheel nieuwe levensfase voor de meeste mensen die voor de eerste keer met hun partner gaan samenwonen. Daarom helpen we u graag met het geven van woonaanraders voor in uw huis. U wilt tenslotte dat uw huiskamer er zo uitziet dat niet alleen u, maar ook bezoekers er zich op hun gemak voelen en er rustig van worden. Plaats daarom alles op naar wat voor u het beste is. Het is tenslotte uw huis en u komt er het meest. Doe alles dus op eigen gevoel en zorg ervoor dat dat gevoel goed blijft door spullen neer te zetten op de juiste plaats.

 

Waardevolle spullen

Zorg er bijvoorbeeld voor dat bijzondere of waardevolle spullen die al langer mee gaan in de familie een voor het oog onmisbare plek krijgen. Om dit mogelijk te maken kunt u een kast ergens midden in de woonkamer zetten of een plank timmeren aan de muur. Om dit nog meer onmisbaar te maken is het handig om voor een opvallende kleur te kiezen.

 

Kies alleen wat nodig is

Verder maakt u uw huis echt tot uw eigen woning wanneer u de mooiste spullen verzamelt. Kies daarom alleen echt spulletjes waar een nodige behoefte aan is voor de decoratie van uw woonkamer. Als u namelijk te veel spullen koopt is het ten eerste slecht voor uw portemonnee en daarnaast wordt het te rommelig en te onoverzichtelijk. Probeer een mix te creëren van de dingen die u al heeft en nieuwe spullen en wissel vooral af in materiaal en hoogte. Het is dus relevant om meerdere planken of kasten te hebben. In elk geval blijft het uw eigen woning dus bent u volledig vrij om zelf een besluit van inrichting te nemen, maar mocht u nog meer advies willen dan kunt altijd gaan naar Groenestadswoning.nl

Share this Post