Roy Scheper/ maart 8, 2016/ Algemeen

Hoekbanken zijn een aanwinst voor je interieur
Een mooie hoekbank is een aanwist voor je interieur. Ook als je niet zo heel veel ruimte hebt kun je een hoekbank in je woonkamer plaatsen omdat de ruimte vaak mooi wordt opgevuld. De hoek die je normaal gesproken overhoudt wanneer je twee losse banken haaks op elkaar zet wordt nu ook benut voor een extra zitplaats. Wanneer je met meer personen lekker comfortabel op de bank wilt zitten of hangen om samen een film te kijken of lekker te chillen dan is een hoekbank ideaal.

Een hoekbank is ideaal
Een hoekbank is ideaal als je een groot gezin hebt of vaak vrienden en familie over de vloer. Nooit meer het probleem dat er te weinig zitplaatsen zijn want hoekbanken bieden altijd wel een plaatsje aan iedereen. Ook de hond of de kat past er nog wel bij. Fleur de bank op met leuke kussens en je zult zien dat het een ideale plek wordt waar je graag zit om televisie te kijken, te lezen of een goed gesprek te voeren met je vrienden.

Let op de maat
Let op als je een hoekbank gaat kopen dat die wel in je interieur moet passen. Een meubelstuk en dus ook een bank lijkt in de winkel vaak kleiner dan thuis. Neem dus goed de maten op en bekijk goed van te voren wat wel en niet past in de kamer waar je de bank wilt plaatsen en of er genoeg loopruimte overblijft en ruimte voor de overige meubels.

Share this Post