Roy Scheper/ juni 22, 2016/ Decoratie

Riviera Maison is een bijzonder merk, dat de interieurs van Nederlandse huizen opfleurt met unieke en inspirerende ontwerpen. Daarbij horen ook een aantal bijzondere klokken, waarmee je het huis een hele authentieke sfeer kunt geven. In iedere kamer van het huis is het wel fijn om een klok te hebben staan – zo weet je altijd hoe laat het is. Maar een klok geeft ook een bepaalde sfeer aan een ruimte: niet alleen door de uitstraling, maar ook door het geluid dat hij maakt. Een Riviera Maison klok past perfect bij een moderne of juist meer klassieke inrichting. Kijk snel op wooninstijl.nl en ontdek de verschillende opties.

Bijzondere klokken voor aan de wand

De klokken van Riviera Maison zijn voorzien van prachtige uurwerken, die precies op tijd lopen. Daardoor heb je geen omkijken naar de klok, en hoef je hem niet steeds opnieuw gelijk te zetten. De verschillende wandklokken zijn geïnspireerd op steden en dorpen uit de hele wereld: door Parijs bijvoorbeeld, maar ook door New York City en Londen. Bekende motieven en patronen worden op unieke wijze samengebracht, om een klok te creëren waar je graag naar blijft kijken. Grotere en kleinere klokken zijn geschikt voor verschillende inrichtingen: het ruime aanbod maakt dat er voor iedereen wel een mooie klok te vinden is.

In de keuken een klok van Riviera Maison?

De klokken van dit bijzondere merk zijn onder andere zeer geschikt voor in de keuken, waar een goede en duidelijk leesbare klok natuurlijk goed van pas komt tijdens het koken. In verschillende kleuren en met verschillende natuurlijke materialen zijn de klokken zeer luxe, maar trekken ze niet onnodig de aandacht. De vintage stijl geeft bovendien een leuk accent in de inrichting. Met een klok van Riviera  haal je een handig object in huis dat de inrichting helemaal afmaakt.

Share this Post