Roy Scheper/ februari 11, 2018/ Decoratie

 

Dit artikel is voor iedereen die op zoek is naar een kralen vliegengordijn. Ik schrijf je graag over mijn laatste investering. Via Vliegengordijncenter stuitte ik namelijk op een kralen vliegengordijn. Al kwam het eigenlijk door een vriendin van mij. Bij een bezoek aan haar zag ik een prachtig decoratief gordijn. Het hing voor de achterdeur om insecten buiten te houden, maar is tevens een mooie manier om de deur te maskeren met een fraai deurgordijn.

Google is mijn vriend

Via Google kwam ik op leuke sites om vliegengordijnen te bestellen. Ik meen het echt, het was een leuke tijdsbesteding om daar in te duiken. Je vindt er zoveel vormen, soorten, maten, kleuren en symbolen. Begrijp je wat ik bedoel? Elk deurgordijn geeft een heel ander aanblik aan mijn interieur en dus moest ik de juiste keuze maken. Ik heb daarom gebeld met vliegengordijn leverancier en zij stonden mij keurig bij met advies. De kralen vliegengordijn zou de volgende dag bezorgd worden en in de ochtend ging de bel al: mijn vliegengordijn was in huis.

Om je een indruk te geven van het mooi deurgordijn heb ik een foto bijgevoegd. Laten we hopen dat ik je niet te jaloers heb gemaakt met een investering die jij je misschien niet kan veroorloven op dit moment. Maar als je dat wel kunt dan zou ik direct het internet bestormen op zoek naar zo’n gaaf vliegengordijn kralen. Tippie’: kies voor een glas kralengordijn zodat de kralen niet dof worden. Daarnaast is het toch ook een stuk mooier om naar een heldere kralen gordijn te kijken, toch?

Compleet of doe-het-zelf

Voor degene die zich afvragen of het moeilijk is om een kralen vliegengordijn te monteren, nee. Het gordijn hangt maar aan enkele punten vast aan de beugel. Aan deze beugel zitten twee openingen waar je makkelijk schroeven doorheen kunt monteren. En dan hangt het kralen gordijn al. Het is niet meer dan vijf minuten werk, al komt dat ook door het complete pakket dat je thuis geleverd krijgt. Of je moet zelf willen knutselen. De meeste online aanbieders van vliegengordijnen geven je ook de mogelijk om een doe-het-zelf pakket te bestellen.

Share this Post