Roy Scheper/ juli 13, 2016/ Bouw, Verbouwen

Kan uw interieur wel een opfrisbeurt gebruiken? Dan raden we u aan om te beginnen met de vloer, dit is in veel gevallen toch de basis van het interieur. Als u meer inspiratie nodig heeft voor het vinden van een mooie vloer dan kunnen we u aanbevelen om een bezoek te brengen aan een showroom met gietvloer. U kunt ook bij een lokale specialist zoals Gietvloer Antwerpen terecht. Een gegoten vloer is in de meeste gevalleen een ware investering voor de lange termijn. In tegenstelling tot de meeste vloeren gaat deze variant met een beetje geluk wel een leven lang mee. De levensduur wordt geschat op tien keer zo lang als een traditionele houten vloer. Hoewel het wel mogelijk is om een aantal aspecten zelf uit te voeren, raden we u toch aan om een echte specialist in te schakelen als u een nieuwe vloer aan wil laten brengen.

Ontdek gietvloeren

Tot een aantal jaren geleden was een gegoten vloer alleen nog maar in een industriële omgeving terug te vinden. Een gietvloer is namelijk erg stevig, dit komt weer door het feit dat de vloer bestaat uit meerdere lagen van stevige epoxyhars. Een aantal jaar geleden zijn de mogelijkheden voor het uiterlijk echter zeer veel uitgebreid. Naast een gietvloer met meerdere kleuren is het tegenwoordig bijvoorbeeld ook mogelijk om een betonlook vloer aan te laten leggen. Dit is een kunststof vloer met de uitstraling van een echte betonvloer. Ideaal voor een interieur met een natuurlijke uitstraling.

Investeer in uw interieur

Een gietvloer is een investering in de lange termijn, laat dat duidelijk zijn. Vergeleken met een traditionele vloer gaat deze variant wel tien keer zo lang mee. Hoewel de prijs misschien hoger lijkt, is dat dus helemaal niet zo als u bedenkt dat u de komende jaren geen nieuwe vloer meer nodig heeft. Schakel een lokale specialist in en breng een bezoekje om de vloer zelf te bekijken!

Share this Post