Roy Scheper/ november 1, 2016/ Bouw

De badkamer is een van de meest bezochte ruimtes binnen uw woning! U begint er de dag met een warme douche, poetst uw tanden als u naar uw werk rijdt en eindigt hier wellicht met een warm bad. Reden genoeg om van de badkamer een gezellige, sfeervolle ruimte te maken. In dit artikel bespreken we een aantal inspirerende trends op het gebied van sanitair, die we samen met de loodgieter uit Arnhem hebben opgemerkt. Deze loodgieter heeft een ruime expertise in het verbouwen van badkamers, zodat ze aansluiten bij de laatste trends. Volgens de loodgieter is het niet noodzakelijk om de badkamer groots te verbouwen, u kunt ook kiezen voor een aantal simpele aanpassingen.

Luxe is de nieuwe mode

Een van de trends van dit moment is een luxueuze uitstraling van de badkamer. U wilt immers iedere dag wel het gevoel hebben dat u in een hotel zit! Luxe komt in verschillende vormen voor. Denk bijvoorbeeld aan een strakke, zeer moderne inrichting van de badkamer. Ook kunt u kiezen voor accessoires met een luxe uitstraling, zoals een mooi handdoekenrekje met handdoeken van hotelkwaliteit of een aantal zilveren kandelaars voor een spiegel of bij de wastafel.

Er zijn verschillende websites waarop interieurstylisten de door hen ingerichte badkamers delen. Doe inspiratie op om ook van uw eigen badkamer een prachtige, sfeervolle ruimte te maken.

Hulp bij verbouwing van de badkamer

Wanneer u de badkamer grootser wenst te verbouwen kan de hulp van een loodgieter wenselijk zijn. Een loodgieter kan u met verschillende soorten werkzaamheden van dienst zijn. Denk bijvoorbeeld aan het leggen of verleggen van leidingen in de badkamer, het aansluiten van nieuwe sanitaire voorzieningen op de leidingen in de badkamer, enzovoorts. Door de expertise die de meeste loodgieters hebben met werkzaamheden in de badkamer, is de kans op complicaties in een later stadium minimaal. U moet er immers niet aan denken, dat u kort na de oplevering van uw verbouwde badkamer al met verstoppingen of lekkages te maken krijgt.

Het is aan te raden om vooraf te zoeken naar recensies over een loodgieter. Er zijn verschillende websites waarop woningbezitters een recensie over een loodgieter achter kunnen laten. Zo krijgt u een beter beeld van de vakkundigheid en kwaliteit die een loodgieter u biedt.

Share this Post