Roy Scheper/ juni 22, 2018/ Interieur

Al sinds je een klein kind was, wilde je de lamp van je oma hebben. En al sinds je kon lopen, wilde je die prachtige ketting van je moeders nek trekken. Of al vanaf het moment dat je kon praten, vroeg je je vader om dat ene beeldje. En nu je eenmaal op jezelf woont en zowel de lamp als de ketting en het beeldje hebt, is het tijd om deze unieke items op een prominente plek te plaatsen zodat iedereen het kan zien.

Geef jezelf een goed gevoel

Het is heel belangrijk om jezelf te omringen met dingen die je een goed gevoel geven. Want dat maakt je gelukkig. En juist door de one-of-a-kind items maak je je huis tot een woning vol geluk. Want dat ene beeldje van je vader verdient meer dan een plekje in de kast. Het verdient een plekje in een open kast waar het gezien wordt. Of kies voor een aantal planken in je woonkamer om je mooiste spulletjes te showen. Tip: kies voor rustige planken met plankdragers in een opvallende kleur. Zo zijn de plankdragers van House Doctor al een eyecatcher op zich. En met jouw persoonlijke spulletjes maak je het helemaal af.

Net even anders dan anders

Door je mooiste en meest waardevolle spullen te verzamelen, maak je je huis tot een echt eigen woning. Daarnaast kies je alleen voor de mooiste stukken in je verzameling zodat je het doel niet voorbij gaat en het geen rommelig aanzicht wordt. Mix je persoonlijke eigendommen af met wat nieuwe producten en je hebt een unieke stellingkast of plank in je huis. Wissel af in hoogte, breedte en materiaal en zorg ervoor dat elk product afzonderlijk van elkaar opvalt. Kijk eens bij de prachtige producten van House Doctor. Inspiratie genoeg en heel goed te combineren met ieder persoonlijk eigendom.

Reislust in huis

Heb je al heel wat persoonlijke spulletjes in huis? En ben je ook nog eens dol op mooie reizen maken? Zie het als een win-win situatie! Want het masker dat je in Afrika kocht, gaat hartstikke goed samen met het olifantje dat je in Azië kocht. En dat grote popcorn blik gaat juist weer heel goed samen met je mini didgeridoo uit Australië. Probeer de verschillende stukken uit je verzameling bij elkaar te zetten en kijk wat een mooie match is. Maak het af met een prachtige nieuwe lamp of klein schilderijtje dat je op een rommelmarktje op de kop tikte, en jouw woning is een persoonlijk huis.

 

 

 

 

Share this Post