Roy Scheper/ augustus 7, 2018/ Interieur, Wonen

Kasten zijn een groot onderdeel van onze woningen, alhoewel we dat onszelf niet altijd even goed realiseren. Immers lijken de kasten wel geïntegreerd in onze woningen, we staan er niet meer bij stil dat deze naadloze aansluiten bestaat dankzij de schitterende ontwerpen. Karat is één van de uitblinkende merken op het gebied van kasten. TV meubilair, dressoirs, vitrinekasten, bergkasten en nog veel meer: bij Karat kasten vind je het allemaal.

 

Waardoor blinkt Karat uit?

Er zijn een aantal redenen te benoemen waarom Karat één van de meest gerenommeerde merken op het gebied van kasten en algeheel meubilair is geworden. Ten eerste de uitstekende prijs – kwaliteitverhouding, één van de belangrijkste barometers van menig klant. Daarnaast kun je in de Karat store uitgebreid de meubels testen. Het is zelfs mogelijk om de afmetingen van jouw eigen woonruimte na te bootsen, zodat je kunt zien hoe de verhoudingen tussen het meubilair zijn. Wanneer je van tevoren doorgeeft de afmetingen doorgeeft (waar alles staat), kun je vervolgens in de Karat kasten store bekijken hoe het geheel tot zich verhoudt. Ook over de kleuren word je geadviseerd door één van de medewerkers van Karat. Zo vind jij jouw ideale meubilair en de opstelling die er bij past.

 

Achtergrondinformatie over Karat

De naam van Karat is een verwijzing naar goud en diamanten. Net als deze prachtige grondstoffen wil Karat louter gebruik maken van mooie en kwalitatief hoogwaardige materialen. Ondanks dat de materialen duurzaam en uitstekend zijn, is Karat nog steeds uiterst betaalbaar. Prijs – kwaliteit blijft altijd belangrijk voor klanten immers. Naast de materialen, is een ander onderdeel wat Karat bijzonder maakt de mogelijkheid om zijn eigen meubels samen te stellen. Je kunt kiezen uit vele combinatiemogelijkheden, wat aan te passen is aan datgene wat je al hebt of je kiest er voor om een algehele nieuwe stijl te creëren voor jouw woning.

Share this Post