Roy Scheper/ juli 27, 2016/ Slaapkamer

Een leuk kinderdekbedovertrek is zeer belangrijk voor de sfeer in de kamer. Overdag bepaalt de kleur, de kwaliteit en de print van het dekbedovertrek voor een groot gedeelte hoe de kamer eruit ziet. En ’s nachts zorgt een lekker en comfortabel overtrek voor een fijne nachtrust, wat zeker voor de wat kleinere kinderen erg belangrijk is. Bij BedtextielDirect vind je dan ook een enorm assortiment dekbedovertrekken speciaal voor kinderen. De kleine maten, maar ook de leuke prints, bijvoorbeeld van bekende Disneyfiguren, maken deze dekbedovertrekken uitermate geschikt voor op de kinderkamer. 

De leukste prints voor kids

Ieder klein kind heeft wel een favoriete kleur, een favoriet dier of een favoriete tekenfilmheld. Op BedtextielDirect kun je veel leuke prints vinden voor de kinderkamer. Onder andere van de populaire Disneyfilm Frozen is er veel te vinden, maar ook van andere films zoals Dora en Cars is er een groot assortiment. Daarnaast zijn er enkele dekbedovertrekken met logo’s van voetbalclubs, die het vaak goed doen bij fanatieke voetbalfans. Met een leuk en bekend overtrek voelt het kind zich extra op zijn of haar gemak en is het extra lekker slapen – fijn voor je kind, maar natuurlijk ook een fijne idee voor jou zelf.

Bestel een dekbedovertrek online

Op het internet is shoppen voor leuk beddengoed nog veel gemakkelijker dan in een winkelstraat. Niet alleen heb je hier veel meer keuze, maar bovendien zijn de prijzen ook nog een stuk lager. Daarmee is het bijvoorbeeld een heel leuke verjaardagscadeau. Of misschien geeft Sinterklaas dit jaar wel een dekbedovertrek met het favoriete stripfiguur erop. Bij deze webshops vind je alleen textiel van de allerbeste kwaliteit. Online betalen is heel veilig en gemakkelijk, en je hebt je bestelling razendsnel in huis. Daarmee zijn er eigenlijk geen redenen meer om je dekbedovertrekken niet de kopen bij BedtextielDirect.

Share this Post