Roy Scheper/ juli 10, 2018/ Decoratie, Interieur, Wonen

Net uw oude huis verlaten en klaar voor een nieuw avontuur in een geheel nieuwe woning met uw partner? U bent uiteraard wel even bezig met alles op z’n plek te krijgen. De inrichting is dan ook een mooi iets waarbij je goed moet nadenken. Waar komen de meubels en hoe komen ze te staan? Waar komt de keuken en wat voor een gaat het worden? Hoe zit het met tafels en kasten? Hoe gaan we de tuin verder inrichten met tuinmeubilair, planten, bloemen en een eventuele vuurkorf? Allemaal vragen die in uw hoofd gaan rondspoken.

 

Muren

Als alles na verloop van tijd op z’n plek staat dan is het tijd om na te denken over uw muren. Deze zijn nog helemaal leeg, waardoor uw woonkamer er nog wat kaal en sfeerloos kan uitzien. Als oplossing kunt u hiervoor schilderijen ophangen. Dit hoeft niet duur te zijn en het moeten er ook niet te veel worden, omdat het dan te rommelig en onrustig wordt. Ga hierbij vooral op eigen gevoel af: welke schilderijen vindt u mooi en hoeveel geld wilt u er maximaal aan uitgeven?

 

Wanddecoraties

Naast schilderijen zijn er nog meer verschillende soorten wanddecoraties die bijdragen aan een mooie woonkamer en het sfeervol wonen. Tegenwoordig worden muurstickers ook veel gebruikt als versiering. Waar dit vroeger nooit te zien was komt men dit nu steeds vaker tegen. Muurstickers kunnen de vorm aannemen van teksten, citaten, maar ook simpelweg logo’s of afbeeldingen. Het is eenvoudig te verwijderen met verf dus het zit ook niet meteen bevestigd aan de muur. Bovendien heeft het niet zo veel invloed als schilderijen op de rest van het interieur, waardoor er een balans van aandacht komt in uw woonkamer. Normaal gesproken vallen schilderijen namelijk direct op voor mensen die nieuw komen in uw huis.

Share this Post