Roy Scheper/ augustus 25, 2015/ Verbouwen

Je bent de kamers netjes aan het afwerken en nu zijn de plinten voor de vloeren aan de beurt. De keuze gaat uit naar de MDF plinten. Ik geef je graag een paar tips waar je op moet letten bij het aanschaffen van MDF plinten. Allereerst dien je te kijken naar de bevestigingsmethode, zijn het nagels, is het met kit of zijn het pluggen? Ten tweede kun je naar de afwerking van de plinten kijken, RAL 9010 gegrond of voorgelakt? Ook de uitstraling van de plinten is uiteraard van belang voor je eigen woonsituatie. Ook daarin is er veel mogelijk, laat je informeren en oriënteer je op de mogelijkheden. Een ander belangrijk aspect is dat je rondom de kozijnen goed bekijkt wat je daar kiest. Het beste kun je kiezen voor platte plinten of voor sierlijsten.

Volop keuze MDF plinten

Als je je verdiept in het aanbod MDF plinten, dan merk je dat er volop keuze is. Maar ook de afwerkingsmethoden zijn de moeite waard en zorgen voor een goede sfeer en verzorgde afwerking. Dat zou de reden kunnen zijn dat je voor de MDF plinten kiest. Maar ook door het comfort en de uitstraling maken veel mensen deze keuze.

Ik zou het wel weten…

Ik zou namelijk voor de MDF plinten kiezen en dan goed letten op de aandachtspunten die ik je heb gegeven. Weet jij wat je wilt en hoeveel je nodig hebt? Let bij de MDF plinten er wel op dat je niet gaat bezuinigen, je kunt beter een stukje over hebben dan tekort komen. De restjes kun je bewaren, werk met lange stukken en niet met drie losse “rest” stukjes, je wilt het namelijk netjes afwerken!

Share this Post