Roy Scheper/ september 30, 2015/ Decoratie

Laat je inspireren, ik heb wat leuks ontdekt! Je kunt namelijk heel gemakkelijk een schilderij ophangen aan de muur met een schilderij ophangsysteem. Het grootste voordeel van een schilderij ophangsysteem is dat het een mooie oplossing is, zodat jij schilderijen veilig en flexibel op kunt hangen. Het is meteen stevig, maar het kan ook opgeschoven worden wanneer je de indeling wat anders wilt. Gaten boren is vanaf nu echt verleden tijd. En wie wil er nou niet wat nieuws aan de muur? Eens in de zoveel tijd wil je wel eens wat anders aan de muur hangen. Er is genoeg inspiratie en je kunt het ook per seizoen afwisselen zoals veel mensen doen. In de winter komen de koudere dagen en wil je wat meer warmte in huis. Kies dan voor warmere kleuren aan de muur en in de zomer komen vaak de vrolijke en felle kleuren weer tevoorschijn.

Mogelijkheden

Er zijn erg veel mogelijkheden heb ik ontdekt bij alle-ophangsystemen.nl. Ik heb me hierdoor laten inspireren. Er kan een keuze gemaakt worden voor rails, maar ook voor ophanghaken en bijvoorbeeld ophangdraden. Ik heb beneden voor de ophanghaken gekozen en nu ga ik boven nog een systeem kiezen. Ik ben er nog niet uit wat het gaat worden, maar ik denk de rails, ook dat is mooi en modern! In de slaapkamer is het ook leuk om af en toe wat af te wisselen. Op deze manier kan ik mijn slaapkamer nog gezelliger maken door de inspiratie op deze site!

Share this Post