Roy Scheper/ december 14, 2017/ Vloerisolatie

Vaak denken woningeigenaren dat hun woning is voorzien van vloerisolatie. In veel gevallen is dit zo, maar lang niet in alle gevallen. Daarom is het aan te raden om eens te kijken of uw vloer wel voorzien is van isolatie. Nee? Dan zijn er genoeg redenen om uw huis te voorzien van vloerisolatie. Het heeft namelijk veel voordelen. Daarnaast zal u verbaasd zijn over de lage prijs van isolatie! Bent u benieuwd naar de voordelen van vloerisolatie? Lees dan snel verder!

Geld besparen en een beter milieu!

Het grote voordeel van vloerisolatie is dat u hier veel stookkosten mee bespaard. Doordat er minder vocht en kou vanuit bijvoorbeeld de kruipruimte in uw woning trekt, blijft het sneller warm in uw woning. Hierdoor hoeft u minder snel de verwarming aan te zetten. Daarbij is het ook nog eens goed voor het milieu, er komen immers minder schadelijke stoffen in het milieu terecht. Een ander voordeel is dat u geen last heeft van koude voeten. Die vloer zal namelijk veel warmer aanvoelen dan een vloer die niet voorzien is van isolatie. Uiteraard bespaart u geld met vloerisolatie maar moet u hier wel eerst een investering voor doen. De investering heeft u er echter snel uit en daarbij zijn er tegenwoordig subsidies op vloerisolatie. Hierdoor bent u weinig geld kwijt voor het isoleren van uw vloer!

Vergelijk de prijzen

Als u op zoek gaat naar een specialist die u kan helpen op het gebied van isolatie, raden wij u aan om prijzen op te vragen bij verschillende aanbieders. U kunt deze dan met elkaar vergelijken en u heeft direct een indicatie van de kosten. Zo kunt u direct uitrekenen hoe kort het duurt voordat u gaat besparen doordat u vloerisolatie heeft laten aanbrengen. En daarbij werkt u uiteraard ook mee aan een beter milieu!

Share this Post